5 tipov na firemné vianočné darčeky, ktoré zaručene potešia

Vymýšľanie, čím tento rok obdarovať klientov, zamestnancov alebo partnerov v biznise môžete pustiť z hlavy. Prinášame 5 skvelých tipov na originálne a plnochutné darčeky, ktoré zaručene nepoletia do koša.

 

Tieto balíčky si ľudia vychutnajú, potešia kávových a čokoládových gurmánov, vinárov aj milovníkov pravého slovenského medu. Všetky produkty sú vyrobené na Slovensku.

 

Kto by odolal. Čerstvo pražená káva Lighthouse Coffee okamžite poteší svojou úžasnou vôňou a poskytne energiu na každý deň. Slovenské víno Vinpera a ručne robená sviečka sú dokonalým doplnkom pre romantický večer a chvíle radosti.

Med je nielen sladkou lahôdkou, ale aj prírodným a zdraviu prospešným produktom, ktorý môže podporiť imunitný systém a dodať energiu.

Slovenskú čokoládu Lyra netreba detailne predstavovať. Získala si srdcia a chuťové poháriky fajnšmekrov na celom svete, ocenili ich viacerými hviezdami vo svetovej súťaži Great Taste.

 

Tip číslo 1: Čerstvo pražená káva, slovenské vínko a med so sviečkou

 

Tento balíček je skvelým spôsobom, ako urobiť niekomu radosť a priniesť do jeho života chvíle pohody a radosti. Ideálny pre tých, ktorí si radi doprajú chvíle pohody a oddychu, či už sami alebo v spoločnosti svojich blízkych. Je to kombinácia chutí, vôní a relaxácie, ktorým ťažko odoláte.

Lighthouse Coffee Brazil & Cuba & červené víno Vinpera Dunaj & med a sviečka od včelára: darčekový balíček

 

Obľúbená, čerstvo pražená káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce a Cuba Turquino Lavado v degustačnom balení (2 x 75gramov), červené víno Vinpera Dunaj, ktoré vyniká vďaka aromatickej vôni lesného ovocia, čiernej ríbezle, horkej čokolády, vanilky, dubu a v plnej harmonickej chuti, kvalitný domáci Agátový med priamo od včelára z Liptova a ručne robená sviečka z medzistienok pravého včelieho vosku.

untitled_0025

Tip číslo 2: Čerstvo pražená káva, dokonalá slovenská čokoláda a med, ktorý nezhustne

 

Tento darčekový balíček zaujme už na prvý pohľad svojou jednoduchou eleganciou a originalitou. No to najlepšie sa skrýva vo vnútri – mohutná kombinácia čerstvo praženej kávy, najlepšej slovenskej čokolády, medu, ktorý nezhustne, a sviečky, ktorá všetko prevonia.

Lighthouse Coffee & čokoláda Lyra & med od včelára: darčekový balíček

 

Aj tento plnochutný darček určite poteší každého gurmána. Obľúbená, čerstvo pražená káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce s vôňou kakaa, sladu a čokolády a tónmi karamelu a pražených lieskových orieškov. Neodolateľné guľôčky Lyra Gulliver z jemnej čokolády z Kolumbie so šťavnatou plnkou.  Kvalitný domáci Agátový med priamo od včelára z Liptova. Slovenský agátový včelí med je kvalitný med priamo z úľa od včelára z rodinnej farmy Slnečná.


lighthouse coffee darcekovy balicek cerstvo prazena kava_00

 

Tip číslo 3: Mohutná kombinácia čerstvo praženej kávy, najlepšej slovenskej čokolády, medu, ktorý nezhustne a sviečky, ktorá všetko prevonia

 

S týmto exkluzívnym darčekovým balíčkom vstupujte do sveta otvorených zmyslov a lahodných lahôdok. Každý detail tohto balíčku bol starostlivo zvolený, aby priniesol číru radosť a potešenie každému, kto ho otvorí.

 

Lighthouse Coffee Brazil & Lyra Best for the Best & med a ručne robená sviečka od včelára: darčekový balíček


Obľúbená káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce s vôňou kakaa, sladu a čokolády a tónmi karamelu a pražených lieskových orieškov. Neodolateľné čokoládové oriešky Lyra Best for the Best z jemnej čokolády z Kolumbie. Agátový med priamo od včelára z Liptova a ručne robená sviečka z medzistienok pravého včelieho vosku.

untitled_0005

Tip číslo 4: Toto je viac ako len darček Je to cesta do sveta radosti a chuťových zážitkov


V tomto balení nájdete neodolateľné chute a vône, ktoré vám umožnia na chvíľu uniknúť z každodenného ruchu a ponoriť sa do jedinečného zážitku. Každý produkt niesol lásku a starostlivosť o prvotriednu kvalitu. Vieme, že darček by mal byť prejavom vašej pozornosti a vďaky.

Lighthouse Coffee Brazil & Frizzante Vinpera & čokoláda Lyra Nibs: darčekový balíček

 

Čerstvo pražená káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce s vôňou kakaa, sladu a čokolády a tónmi karamelu a pražených lieskových orieškov, Lyra Nibs  – rozdrvené kakaové bôby Fino de Aroma z Kolumbie v extrahorkej čokoláde (73,25%). Absolútna chuť čokolády, esencia dokonalosti.

Slovenské biele víno v štýlovej plechovke Cuvée Pinot frizzante - jedinečné cuvée Burgundských odrôd – Pinot blanc, Pinot gris a Chardonnay vyrobené na Slovensku.

lighthouse coffee vinpera lyra balicky_0023

Tip číslo 5: Degustačný balíček štyroch najlepších káv zo slovenskej pražiarne Lighthouse Coffee

 

Ochutnajte, ktorá káva bude vaša najobľúbenejšia. Tri perly z Južnej Ameriky a jedna z Indie - čerstvo upražené na Slovensku v jednom balíčku.

Degustačný balíček štyroch káv Lighthouse Coffee

Zažite cestu chuťových zážitkov s naším Degustačným balíčkom najlepších káv zo slovenskej pražiarne Lighthouse Coffee. Ochutnajte, ktorá káva osloví vaše chuťové poháriky.

Tri perly z Južnej Ameriky a jedna z Indie, čerstvo upražené na Slovensku, teraz v jednom balíčku. Objavte svet kávy vo svojej chutnej podobe!

degustacne balenie lighthouse coffee6