Kávový catering: Čerešnička na torte firemných akcií

Chystáte tento rok firemnú akciu, family day, event, kongres či deň otvorených dverí? Alebo sa chcete vo firme potešiť degustáciou na Slovensku praženej lahodnej kávy Lighthouse Coffee?

Bez kávy sa dnes zaobíde len málo stretnutí. Urobte to vaše také, z ktorého sa nikomu nebude chcieť odísť. Ozajstnú kávu ako v kaviarni si teraz môžete dopriať aj na vašej firemnej akcii - verte, že ľudia vždy a všade ocenia vôňu a chuť čerstvo praženej výberovej kávy.
 
Vašim hosťom pripravíme kvalitné espresso, espresso lungo, latté alebo cappuccino z čerstvo upraženej kávy Lighthouse Coffee, v letných mesiacoch vieme kávové menu doplniť o rôzne ľadové kávy, espresso tonic alebo frappé.

V ponuke máme aj skvelú horúcu čokoládu Lyra alebo kvalitné čaje.
 
S kávovým cateringom máme bohaté skúsenosti, boli súčasťou viacerých veľkých podujatí - marketingová konferencia Upterdam - Prvé e-commerce mesto na svete s viac ako 600 účastníkmi - kde sme za jeden deň pripravili viac ako 1400 káv (vrátane lunga, cappuccina, latte, flatwhite a pod.)

Kávový catering sme robili aj na akcii Kariéra Expo v Nitre, v priestore pre návštevníkov, ale špeciálne aj vo VIP zóne, kde to bolo tiež za jeden deň viac ako tisíc káv, podobne to bolo na networkingovej konferencii NETCON - networkingová konferencia vo Zvolene.

Na čerstvo praženej káve Lighthouse Coffee si pochutnali aj hostia na firemných akciách v automobilke Jaguar Land Rover Slovensko, 30. výročí firmy KLIMAK v Nitre alebo otvorenia supermarketu TESCO STORES SR, a. s. v Trenčíne.
 
Dajte nám včas vedieť o vašej akcii, radi pripravíme všetko presne podľa vašich predstáv.

Kontakt:
Andrej  Luprich
email: coffeeport@coffeeport.sk
tel.: +421 911 622 009

IMG_5195

IMG_7412IMG_8053IMG_8361image_50753025