Z dôvodu vysokých teplôt prosím dôkladne zvážte objednávanie čokolády s doručením DPD alebo Packeta. Vaše objednávky radi vyexpedujeme ihneď, ako nám to počasie dovolí. Ďakujeme za pochopenie :)

Šesť darčekov, ktorými na Deň otcov zaručene zabodujete

Otcovia oslavujú svoj deň vždy v tretiu júnovú nedeľu – v roku 2023 to bude už 18. júna.

Oslávte tento významný deň s vašim otcom, tatom, tatinom a poďakujte mu skvelým darčekom z Coffeeport.

Sami dobre vieme, že niektoré veci sa ťažko vyjadrujú slovami, pripravili sme preto pre všetkých tatinov darčeky, ktoré to povedia za vás.

1. Lighthouse Coffee Cuba & Vinpera Dunaj & med & Lyra Duo Mandala: darčekový balíček

Dokonalé delikatesy pre dokonalé dni.

Lighthouse Coffee Cuba Serrano Lavado je výberová káva s bohatou a silnou chuťou kakaa, tabaku a s náznakmi lieskovcov v dlhej dochuti. Jej kvalitu ocenia tí, ktorí hľadajú silnú, výrazne horkú chuť s vôňou tabaku bez náznakov kyslosti.  

Pestujú ju farmári v pohorí Sierra Maestra vo vulkanickej pôde. Zber prebieha ručne, plody hneď spracujú mokrou metódou a sušia na slnku.

Červené víno Vinpera Dunaj 2021 - Dunaj vyniká vďaka aromatickej vôni lesného ovocia, čiernej ríbezle, horkej čokolády, vanilky, dubu a v plnej harmonickej chuti s príjemnou trieslovinou.

Lyra Duo Mandala - čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma a v kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov vyberaných Master Chef Chocolatierom vytvára mliečno-sladko-kyslé trio. A nielen to. Je tenká a pevná a pri každom hryze počuť tvrdé puknutie.

Agátový med pd včelára z Liptova. 

2. Lighthouse Coffee degustačný balíček 

Výnimočná káva pre výnimočných tatov! 

Ochutnajte, ktorá káva bude vaša najobľúbenejšia. Tri perly z Južnej Ameriky čerstvo upražené na Slovensku v jednom balíčku.

 

Zrnková káva Lighthouse Coffee Colombia Supremo Rio Magdalena patrí k najkvalitnejším kávam Južnej Ameriky. Dokonale vyvážená chuť čokolády, kakaa, lieskových orieškov, zrelých sliviek, hrozienok a sušených datlí. Jej špecifické veľké zrná ponúkame rovnomerne pražené - vyznačujú sa stredným až plným telom a veľmi jemnou aciditou.

 

Zrnková káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce 17/18NY Fine Cup. Jedna z najobľúbenejších zrnkových káv nielen u nás, ale aj vo svete. Zanecháva excelentný "krémový" pocit v ústach s vôňou kakaa, sladu a čokolády. Dochuť charakterizujú tóny karamelu a pražených lieskových orieškov. Káva s veľmi nízkou aciditou a bohatou cremou je ideálna pre espresso.

 

Zrnková káva Lighthouse Coffee Cuba Serrano Lavado. To je výberová káva s bohatou a silnou chuťou kakaa, tabaku a s náznakmi lieskovcov v dlhej dochuti. Jej kvalitu ocenia tí, ktorí hľadajú silnú, výrazne horkú chuť s vôňou tabaku bez náznakov kyslosti.

degustacny balicek lighthouse coffee

3. Lighthouse Coffee & Lyra & med od včelára: darčekový balíček

Plnochutný darček, ktorý poteší každého.

Obľúbená, čerstvo pražená káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce s vôňou kakaa, sladu a čokolády a tónmi karamelu a pražených lieskových orieškov.

Jedinečná zmes pražených orieškov v tej najlepšej čokoláde - Lyra Best for the Best. Výber tých najlepších čokoládových dražé obsahuje pistácie v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej čokoláde a škorici, kávové zrná v horkej čokoláde, pražené mandle a lieskovce v horkej čokoláde, marcipán v čokoláde, lieskovce v mliečnej čokoláde a škorici a mandle v bielej čokoláde s kávou.

A kvalitný domáci Agátový med priamo od včelára z Liptova.

lighthouse coffee darcekovy balicek 02 cerstvo prazena kava_02

4. Naša čokoláda a káva Z lásky

Špeciálny balíček pre to najkrajšie vyznanie.

Kvalitná čokoláda Lyra Naša s posypom višňa a malina. A k tomu skvelá káva. Samozrejme Z lásky!


Darujte originálny darček plný skvelej chuti - čerstvo praženú kávu Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce s obalom, ktorý to povie za vás a s venovaním na mieru presne pre toho, kto si to najviac zaslúži.

V kombinácii so slovenskou Lyra mliečnou čokoládou  s posypom višňa a malina. Naša čokoláda je bohato sypaná sušeným ovocím ako ríbezľa, čučoriedka, brusnica, malina, višňa alebo jahoda a spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou.

Hodí sa na výročie, Valentína, narodeniny alebo meniny vašej milovanej osoby. Zabalená je v peknom papierovom obale s priehľadnou časťou. 

Parádne prekvapenie, na ktoré budete dlho spomínať.

5. Lighthouse Coffee Brazil & med od včelára & Lyra Nibs & Lyra Vegan milk & Lyra vegan dark: darčekový balíček

Dokonalé delikatesy pre dokonalé dni.

Čerstvo pražená zrnková káva Lighthouse Coffee Brazil Cerrado Dulce s vôňou kakaa, sladu a čokolády a tónmi karamelu a pražených lieskových orieškov.

Lyra Nibs – rozdrvené kakaové bôby Fino de Aroma z Kolumbie v extrahorkej čokoláde (73,25%). Absolútna chuť čokolády, esencia dokonalosti, 200g

Kvalitný domáci Agátový med priamo od včelára z Liptova.

Lyra Vegan Bio Milk & Dark Rozmarná čokoláda, ktorá poteší nie len vegánov. Tabuľka z precízne vyberaných surovín, z ktorých v Nitre namiešali dokonalú chuť. Obsahuje menej cukru, žiadne mlieko, maximum chuti.IMG_2980

 

6. Lighthouse Coffee Cuba & med & Lyra Duo mandala dark & milk: darčekový balíček

Kombinácia, ktorá automaticky vyvolá úsmev a dobro na oboch stranách.

Zrnková káva Lighthouse Coffee Cuba Serrano Lavado – 200 gramov - výberová káva s bohatou a silnou chuťou kakaa, tabaku a s náznakmi lieskovcov v dlhej dochuti. Jej kvalitu ocenia tí, ktorí hľadajú silnú, výrazne horkú chuť s vôňou tabaku bez náznakov kyslosti.

Kvalitný domáci Agátový med priamo od včelára z Liptova.

Skvelé čokoládky, ktoré získali cenu Great Taste - Lyra Duo Mandala Milk a Lyra Duo Mandala Dark.

IMG_2974