Zľavy pre našich zákazníkov

Radi by sme sa vám poďakovali za vašu podporu, ktorú nám prejavujete. Veľmi si ju vážime. O to viac, ak ste s našimi službami spokojní a opakovane sa vraciate k nám na stránku coffeeport.sk.

Práve pre vás, našich verných zákazníkov, sme teraz pripravili špeciálny zľavový program, pomocou ktorého budete môcť doživotne nakupovať za zvýhodnené ceny.

Ako získať zľavu za vernosť na každý nákup?

 

Podmienkou získania zľavy za vernosť je prihlásenie sa k odberu noviniek zadaním emailu do vyskakovacieho okna vľavo a registrácia na stránke www.coffeeport.sk.

 

Na prvý nákup po registrácii dostávate automaticky zľavu vo výške 10%. Platí po zadaní kódu, ktorý vám následne príde emailom.

 

To ale nie je všetko.

 

Vždy, keď sa prihlásite do svojho účtu na stránke www.coffeeport.sk, uvidíte ceny kávy a čokolády s vernostnou zľavu, ktorá je aktuálne vo výške 5%. Už nemusíte čakať na zľavové kódy ani špeciálne akcie, odteraz nakupujete vždy so zľavou.

Na aké produkty platí vernostná zľava?

 

Zákaznícka zľava v e-shope coffeeport.sk platí na najlepšie produkty, ktoré máme. Čerstvo pražené kávy na Slovensku Lighthouse Coffee a skvelé čokolády Lyra.

 

Zákaznícka zľava sa vám uplatní automaticky pri všetkých nákupoch kávy Lighthouse a čokolády Lyra - teda nie len pri prvom nákupe.

 

Zľava sa nevzťahuje na produkty, ktoré už sú v akcii, ani na darčekové balíčky, ktoré už sú cenovo zvýhodnené. Zaregistrovaní a prihlásení zákazníci uvidia vernostné ceny hneď po prihlásení.

 

Systém vernostných cien a zliav stále vyvíjame a je možné, že hodnoty vernostných zliav alebo produkty, na ktoré sa dá zľava uplatniť, sa budú v budúcnosti meniť.

Tak neváhajte, vyberajte si za lepšiu cenu ešte dnes a buďte nám verní! Oplatí sa to!

 lighthouse_brazil_cerrado_500c