Kaviareň na vašej akcii? Prečo je skvelá káva nevyhnutná

Predstava konferencie, eventu alebo firemnej akcie bez dobrého jedla a pitia je mrzutá. Kvalitný catering je dnes už našťastie vo veľkej väčšine neodmysliteľnou súčasťou všetkých kvalitných podujatí.

 

Čo je škoda, že nie vždy si organizátori dajú záležať aj na káve. Áno, niekedy sa akcie konajú v hoteloch, ktoré tvrdia, že kávu zabezpečia. Ako to dopadne, vieme všetci. Dvojdecové šálky plné vlažnej tmavej vody, ktorú si ľudia čapujú z termosky. Bŕŕŕ.

 

Práve káva je pritom prvok, ktorý môže výrazne zvýšiť celkový zážitok a zanechať na hostí skvelý dojem z akcie. S kvalitným profesionálnym kávovarom, baristom a čerstvo praženou kávou môžete poskytnúť svojim hosťom niečo viac.

 

Prečo je kávový catering taký skvelý pre firemné akcie?

  1. Výnimočná chuť: Nech už organizujete firemnú konferenciu, seminár alebo teambuildingovú akciu, šálka voňavého espressa alebo lahodného cappuccina je vždy ozdobou akcie. Ako nám povedala nedávno jedna zákazníčka na firemnej akcii: "Vďaka Bohu za vás. Vy ste tu čerešnička na torte!"

    Profesionálny kávový catering vám umožňuje ponúknuť hosťom čerstvo praženú kávu presne ako v najlepšej kaviarni. Každá šálka je plná vône a chuti, ktorá nikdy nesklame. Baristi vedia pripraviť rôzne kávové nápoje ako napríklad espresso, lungo, americano, cappuccino alebo flat white, zároveň dokážu porozprávať zaujímavosti zo sveta kávy, podať informácie o jej pestovaní alebo pražení, čím doprajú ľuďom úplne iný zážitok.

  2. Prispôsobenie sa preferenciám: S profesionálnym kávovarom a obsluhou máte možnosť prispôsobiť si kávový catering presne podľa vašich preferencií, alebo vašich hostí. Každý má iný vkus, či už ide o chuť kávy alebo spôsob jej prípravy.

    Ak chcete počas leta ľadové nápoje ako espresso tonic alebo ľadovú kávu ochutenú karamelom alebo iným sirupom, nie je to žiaden problém. Vytvorte si širokú škálu možností a umožnite hosťom si vybrať svoju ideálnu kávu. Takto zároveň ukážete starostlivosť o ich individuálne potreby a zvýšite ich spokojnosť.

  3. Spájanie ľudí: Profesionálny kávovar na vašej akcii zvyšuje vnímanie vašej firmy v očiach vašich zamestnancov alebo hostí. Tí ocenia, že sa venujete aj najmenším detailom a snažíte sa im poskytnúť to najlepšie. Kávový catering je však viac, ako len káva. Ponúka príležitosti na sociálny kontakt a stretnutie sa s kolegami, obchodnými partnermi alebo ľuďmi z iných oddelení.

    Ľudia sa často zhromažďujú pri stoloch okolo kávovaru, rozprávajú sa, zdieľajú myšlienky a vytvárajú nové vzťahy. Neformálne prostredie pomáha zlepšiť komunikáciu a vzájomnú spoluprácu. To všetko prispieva k pozitívnej atmosfére na vašom podujatí a môže dokonca podporiť vytváranie nových obchodných príležitostí a vzťahov.

Kávový catering je skvelým doplnkom pre firemné akcie. Dokáže spájať ľudí, ponúka výnimočnú chuť a nezabudnuteľné zážitky. Ak plánujete firemnú akciu, doprajte ľuďom kvalitnú kávu. Je to skvelý spôsob, ako zvýšiť úroveň nie len akcie, ale aj vás, ako organizátora. Veď na detailoch záleží.

Ozvite sa nám ešte dnes a prejdeme si možnosti, ako priniesť zážitok s kávy aj na vašu akciu.

 

Andrej Luprich
email: coffeeport@coffeeport.sk
tel.: +421 911 622 009


IMG_7232IMG_5195