Z dôvodu vysokých teplôt prosím dôkladne zvážte objednávanie čokolády s doručením DPD alebo Packeta. Vaše objednávky radi vyexpedujeme ihneď, ako nám to počasie dovolí. Ďakujeme za pochopenie :)

Lyra Bite Orange 100 g

Kód: 548
Novinka
Značka: Lyra
€6,61 / ks €5,51 bez DPH
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Kúsky skvelej horkej čokolády Lyra s pomarančom. Lyra Bite Orange.

Svieža chuť pomarančovej kôry a kyslasté tóny horkej čokolády vykúzlia na jazyku zážitok, ktorý vás privedie k spomienkam na rannú šálky earl grey čaju.

Akoby ani nešlo o sladkú čokoládovú maškrtu, ale o pôžitok z vychutnávania.

Detailné informácie

Zľava na prvý nákup 10%
Zaregistrujte sa
získate zľavu na prvý nákup
Doručenie objednávky do 24 hodín
Doručenie do 24 hodín
pre objednávky do 12.00 hod.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 60 €
Spokojnosť zákazníkov
3000+
spokojných zákazníkov

Podrobný popis

Lyra Bite Orange 100 gramov

Zloženie: horká čokoláda (96 %) - kakaová hmota (podiel kak. sušiny min. 70 %), trstinový cukor, kakaové maslo, vanilkový extrakt; lyofilizovaný pomaranč (2 %), pomarančová aróma. Kakaové bôby Fino de Aroma, odroda Criollo a Trinitario

Môže obsahovať mlieko, sóju a orechy.

lyra_cokolada_coffeeport_0005

Čokoláda Lyra

Ochutnajte tú najlepšiu - svetovými odborníkmi oceňovanú - slovenskú čokoládu značky Lyra.  

Ručne vyrábaná čokoláda z Nitry sa už niekoľko rokov právom patrí medzi najlepšie čokolády na svete - prvé ocenenie Zlatú hviezdu Great taste award - získala na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS ešte v roku 2015 v anglickom Londýne. 

Čo je tajomstvom jej úspechu? Základnou zložkou pri výrobe čokolády sú kvalitné kakaové bôby. Vo firme Lyra používajú pri varení čokolády špeciálne kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré sú tým najlepším, čo sa na svetových plantážach nachádza.

Predstavujú iba päť percent svetovej produkcie, aj preto, že táto odroda vyžaduje manuálny prístup malých pestovateľov. 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Lyra
Záruka: 1 rok
Hmotnosť: 0.1 kg
Hmotnosť: 100g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: